Νικόλας Χαραλάμπους

Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος, Hellenic Seaplanes S.A. Ο Νικόλας Χαραλάμπους είναι ο Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.- Hellenic Seaplanes S.A.. Πριν την Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Element Power Hellas A.E. θυγατρική της Hudson Clean Energy Partners αμερικάνικη επενδυτική εταιρεία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Premium Consulting PC στην οποία ήταν ένας από τους ιδρυτές της το 2005 και αποχώρησε το 2013.

Επίσης ο κ. Χαραλάμπους είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος στην F.C. Future Cooperation Ltd, ιδρυτής της Energy Partners Hellas ΕΠΕ και συνιδρυτής της Incubo Strategies Ltd. Ανέκαθεν ήταν ενεργός στην προώθηση της καινοτομίας και την στρατηγική ανάπτυξη των εταιρειών του. Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας διετέλεσε διευθυντής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού της κοινοπραξίας Logistics 04 στην διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004.

Διαθέτει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στην ανάπτυξη & διαχείριση έργων, χρηματοδότηση επενδύσεων καθώς και δημιουργία επιχειρηματικών δικτύων καινοτομίας.